Reglament LLUNAPLENAKIDS

La LLUNAPLENAKIDS  és una cursa per a nens i nenes d’2 a 12 anys, impulsada i organitzada per Base: CASTELLÓ ESPORTS by RUNNERING i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans.

 1. La 1ª edició de la LLUNAPLENAKIDS  tindrà lloc el Dimecres 27 de Juny de 2018 a partir de les 18.00 h, aproximadament.
 1. El període d’inscripcions començarà a partir del dia  9 de Maig  i finalitzarà quan s’esgotin la totalitat dels 300 dorsals distribuïts entre totes les categories o, en el seu defecte, el Dimecres dia 27 Juny.
 1. Les inscripcions tindran un preu de 6€ i es podran realitzar a:
 • La web oficial de la cursa ->->-> RUNNERINGLIFE <-<-<-
 • A la botiga de Base: CASTELLÓ ESPORTS by RUNNERING.

Tot i que no es preveu la possibilitat de realitzar la inscripció el mateix dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions IN SITU, amb un recàrrec, en el cas que quedin dorsals disponibles, a més, tindran les següents particularitats:

 • No tindran un dorsal amb el nom propi escrit al mateix
 • Hauran d’escollir la talla de la samarreta entre les que quedin disponibles.
 1. La LLUNAPLENAKIDS és una cursa pel carrer que transcorrerà per Carrer Sant Joan – Carrer Àngel Guimerà  – Carrer Jaume Abril – Carrer Sol, excepte el la categoria Mini, que serà per Carrer Sant Joan – Passatge de la Poca Farina – Carrer de la Farina – Carrer Sol.
 • Constarà de un circuit de: 1, 2 o 3 voltes, depenent de l’edat i categoria del participant, amb Sortida i Arribada al  Carrer Sant Joan , davant de l’ Església.
 • El recorregut estarà marcat i degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica i biodegradable.
 • Els participants no podran sortir del recorregut marcat.
 • L’organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o força major.
 1. Els pares, mares, tutors i familiars es faran responsables de l’acompanyament fins a la línia de sortida dels menors, així com de recollir-los una vegada hagi finalitzat la cursa. Els participants de les categories minis i iniciació podran córrer acompanyats per un membre de la família, tot i que de ser així hauran de prendre la sortida des del darrere del tot.

L’Organització tindrà el control de tots els corredors que hagin pres la sortida amb el fi d’assegurar-se que arriben a la línia d’arribada. En el cas que sigui necessari o obligatori, s’haurà de respectar les indicacions dels Organitzadors de la cursa.

Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació del corredor.

Els participants que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’organització mitjançant els voluntaris distribuïts pel recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada.

La retirada de la carrera no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització.

 1. És una cursa de caràcter popular. No competitiva en les categories Minis i Iniciació, i competitiva en les categories de Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets.

La cursa està oberta a tots els nens i nenes que així ho desitgin, nascuts entre els anys 2005 i 2017.

L’organització facilitarà, a través de la seva pàgina web, les classificacions en les categories competitives.

El club esportiu o l’escola amb major nombre de participants rebrà, de part de l’organització, un txec nominal per valor de 150€ que s’haurà de destinar a compres de  esportiu (Base: CASTELLÓ ESPORTS by RUNNERING).

 1. Categories establertes, Masculina i Femenina: Els participants de les categories Minis i Iniciació podran córrer acompanyats d’un membre de la seva família, tot i que en cas que així sigui hauran de prendre la sortida des de la part posterior.
Categoria Nascut entre els anys Numero de Voltes
Mini 2015 i 2017 1/2
Iniciació 2013 i 2014 1/2
Pre-Benjamí 2011 i 2012 1
Benjamí 2009 i 2010 1
Alevins 2007 i 2008 2
Infantil 2005 i 2006 2
 1. La Cursa disposa d’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels accidents i dels perjudicis morals, físics i o materials que puguin causar o acusar-se els participants i espectadors abans, durant o després de la competició, si bé vetllarà per evitar-los. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa, sents els pares, mares i/o familiars i/o tutors que manifesten un estat òptim dels menors per poder realitzar les curses.
 1. Tots els nens participants disposaran d’un avituallament al final de cada cursa.
 1. Tots els participants rebran una bossa del corredor amb obsequis, a més d’una samarreta commemorativa.
 1. Els dorsals es repartiran el mateix dia de la cursa, de 00 h fins a les 17.30 h.
 1. Pel sol fet d’inscriure’s, els pares, mares, familiars i/o tutors autoritzen als menors a córrer i accepten aquest reglament infantil de la LLUNAPLENAKIDS. Tot el que no estigui especificat en el reglament queda a criteri de l’organització.

L’acceptació del reglament suposa, tanmateix, el compromís i respecte al medi ambient, abans, durant i després de la cursa. El participant que no respecti la normativa serà desqualificat.

 1. Una vegada realitzada la inscripció a la cursa no es podrà realitzar cap reintegrament de l’import, excepte que la cursa se suspengui per decisió de l’organització o per causes imputables a la mateixa.

Les reclamacions es faran per escrit una vegada finalitzada la cursa, previ dipòsit de 50€, que seran retornats si la reclamació es acceptada. La decisió de l’organització serà inapel·lable. Les propostes de millora també es faran per escrit i una vegada finalitzada la cursa.

 1. Els pares, mares, familiars i/o tutors dels participants autoritzen a l’organització l’ús de la imatge dels menors i les fotografies i vídeos que es facin durant tot l’esdeveniment mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els pares, mares, familiars i/o tutors dels participants cedeixen de forma expressa a l’organització el dret a reproduir el nom, cognoms i categoria dels mateixos.
 1. En finalitzar la prova es realitzarà l’acte d’entrega de trofeus a les guanyadores i guanyadors de les diferents categories.

L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que sigui necessari.